Atsiliepimai
Aprašymas
Naujas mokslas apie apetitą.
„The Sunday Times“ bestseleris apie naująjį svorio reguliavimo mokslą ir tai, kaip tobulinti figūrą neskaičiuojant kalorijų.
Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų aktualių klausimų – stereotipus laužančioje daktaro Andrew Jenkinsono knygoje.
Pastaruosius 15 metų bariatrinės (svorio sutrikimų ir gydymo) chirurgijos gydytojas daktaras Andrew Jenkinsonas konsultuoja žmones, įstrigusius nesibaigiančiame dietų pragare. Tūkstančiams pacientų padėjęs medikas nagrinėja konkrečius savo praktikos atvejus ir pasakoja apie metabolizmo mokslą, leidžiantį visiškai naujai pažvelgti į tai, kaip veikia mūsų apetitas.
Šiame praktiniame vadove dr. A. Jenkinsonas dekonstruoja giliai įsišaknijusius mitus apie mūsų kūną ir nuodugniai aiškina, kodėl dietos dažnai duoda priešingą, nei tikimės, rezultatą. Specialistas smulkiai nagrinėja kiekvieną mitybos aspektą – nuo skirtumo tarp gerųjų ir blogųjų riebalų iki hormonų, paveldimumo ir genų mutacijų įtakos svoriui.
***
„Įspūdingas žvilgsnis į mūsų apetito prigimtį ir mokslą apie metabolizmą.“ – „Vogue“
„Paveiki knyga... Radikaliai naujas požiūris į svorio metimą.“ – „Sunday Times“
„Įspūdingas, kvapą gniaužiantis mokslo veikalas.“ – ITV
„Tiksli, išraiškinga, aiški ir maloniai skaitoma. Tai knyga, kurią tiesiog reikėjo parašyti.“ – Joanna Blythman, žurnalistė, knygų „Swallow This“, „Bad Food Britain“, „The Food We Eat“ autorė.
„Mitus apie dietas ir svorio metimą paneigianti knyga.“ – „Telegraph“
„Knyga, atskleidžianti tiesą apie svorio metimą.“ – Dr. Rangan Chatterjee
EXTRA 71 % nuolaida
Kupono kodas: EXTRA
Akcija baigiasi už 1d.13:20:30
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Naujas mokslas apie apetitą.
„The Sunday Times“ bestseleris apie naująjį svorio reguliavimo mokslą ir tai, kaip tobulinti figūrą neskaičiuojant kalorijų.
Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų aktualių klausimų – stereotipus laužančioje daktaro Andrew Jenkinsono knygoje.
Pastaruosius 15 metų bariatrinės (svorio sutrikimų ir gydymo) chirurgijos gydytojas daktaras Andrew Jenkinsonas konsultuoja žmones, įstrigusius nesibaigiančiame dietų pragare. Tūkstančiams pacientų padėjęs medikas nagrinėja konkrečius savo praktikos atvejus ir pasakoja apie metabolizmo mokslą, leidžiantį visiškai naujai pažvelgti į tai, kaip veikia mūsų apetitas.
Šiame praktiniame vadove dr. A. Jenkinsonas dekonstruoja giliai įsišaknijusius mitus apie mūsų kūną ir nuodugniai aiškina, kodėl dietos dažnai duoda priešingą, nei tikimės, rezultatą. Specialistas smulkiai nagrinėja kiekvieną mitybos aspektą – nuo skirtumo tarp gerųjų ir blogųjų riebalų iki hormonų, paveldimumo ir genų mutacijų įtakos svoriui.
***
„Įspūdingas žvilgsnis į mūsų apetito prigimtį ir mokslą apie metabolizmą.“ – „Vogue“
„Paveiki knyga... Radikaliai naujas požiūris į svorio metimą.“ – „Sunday Times“
„Įspūdingas, kvapą gniaužiantis mokslo veikalas.“ – ITV
„Tiksli, išraiškinga, aiški ir maloniai skaitoma. Tai knyga, kurią tiesiog reikėjo parašyti.“ – Joanna Blythman, žurnalistė, knygų „Swallow This“, „Bad Food Britain“, „The Food We Eat“ autorė.
„Mitus apie dietas ir svorio metimą paneigianti knyga.“ – „Telegraph“
„Knyga, atskleidžianti tiesą apie svorio metimą.“ – Dr. Rangan Chatterjee
Atsiliepimai
Puiki knyga.